Om meg

Velkommen til bloggen min♥

IMG_5510

Mitt navn er Bente Bjerke Hogganvik, og jeg er mamma til to nydelige barn, matmor til Einstein og kone til min bestevenn.

Jeg er utdannet siviløkonom og jobber innenfor økonomi. På fritiden elsker jeg å være kreativ og har alltid et DIY (gjør det selv) prosjekt på gang.

Dette er hovedsakelig en DIY (gjør det selv) blogg, med innslag fra hverdagslivet vårt. Håper dere finner inspirasjon til å være kreative♥

Jeg startet denne bloggen for å utfordre meg selv til å være mer åpen om mitt liv og mine utfordringer. For å være ærlig så skriver jeg bloggen mye for meg selv, som en form for terapi. Når jeg skriver om vanskelige temaer er det en måte å reflektere og få satt ord på ting, mens når jeg skriver om positive ting er det en måte å gjenoppleve det positive og dermed gi meg mer glede. Jeg trur at med mer åpenhet om vanskelige tema, jo «lettere» blir det for de som rammes. Vi må fjerne tabuene rundt det å ha det vanskelig.

IMG_1471

Lev nå, ikke siden

En av mine hjelpemidler for å leve i nuet er staffordshire bull terrieren Einstein. Han er godgutten min, og når jeg går tur med han kjenner jeg en ro og behag som gjør meg godt. Her er en selfie av oss på tur.

Jeg håper at mine gleder kan bli deres gleder, og at vi sammen kan vi skape en enklere hverdag.

Velkommen igjen♥

Klem Bente

4 thoughts on “Om meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s