Solen skinner..

Solsikke er en av mine favorittblomster. Jeg syns den er så stor og flott, akkurat som en sol. Når solsikken jeg hadde nå sist startet å visne bestemte jeg meg for å presse kronbladene. Det vil si at jeg la de inn i en avis og la noen tunge bøker på toppen. Der ble de liggende en tre – fire dager før vi brukte de til å lage sol bilder.

Først tegnet barna en tegning, og deretter festet vi på kronblader som solstråler. Bladene ble festet med dobbelsidig teip.

Her er litt mer solskinn 🙂

Vær kreative❤️

Klem Bente.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s