Sommerferie i Danmark

Nå er jeg tilbake etter en lang sommerferie (og høstferie), og barna har laget mange nye kunstverk som jeg gleder meg å vise til dere. Disse kommer i egne blogginnlegg, men nå ønsker jeg først å dele sommerferien våres med dere.

Sommerferie i Danmark

Vår ferie i år gikk til Danmark der vi hadde leid et feriehus i tilknytting til Øster Hurup Feriecenter. Vi dro sammen med mine svigerforeldre (Bestemor og Bestefar), noe som kan anbefales for alle som har den muligheten. Ungene syns det var topp å få så mye tid sammen med besteforeldrene sine, det var veldig hyggelig å kunne dele opplevelser med flere og det er enklere å få barnevakt når du og din kjære vil ut å spise 😉

Vi startet med å kjøre til Larvik og ta båten over til Hirtshals. Der besøkte vi Nordsøen Oceanarium før vi kjørte videre til Øster Hurup Feriecenter.

Vi var borte i 9 dager, og disse dagene var fylt med opplevelser. Det var fint å ha en «base» å dra ut ifra, samt det var mye å gjøre på feriesenteret de dagene vi var «hjemme».

En av dagene besøkte vi Aalbord zoo, ca 45 minutter unna. Jeg har alltid likt dyrehager, og har derfor besøkt en del, og dette var en av mine topp 3 med barn. Alt var veldig konsentrert og det var derfor enkelt å gå rundt med barna. Det var mange fine plasser å sette seg ned, og noen fine lekeapparater i midten av det hele som barna elsket.

En av de andre parkene vi besøkte var Skandinavisk dyrepark, ca 1-1,5 time unna. En flott dyrepark med skandinaviske dyr. For de som har små barn må jeg anbefale å bruke vogn (slik vi gjorde), for her ble det en del gåing. Til gjengjeld så hadde dyrene stor plass rundt seg. Et av høydepunktene var å få gi dådyrene mat. Det var stier igjennom innhegningen deres og de spiste ut av hånden din.  Ungene synd dette var morsomt, men også litt skummelt.

På de dagene vi har «hjemme» på feriehuset var vi opptatt med alt man kunne gjøre i nærområdet. Vi ridde på hester, lekte i bassenget på feriesenteret, lekte på standen, fanget krabber, var på lekeplassene, på cafe og mye mye mer.

Vi storkoset oss, og håper på en gjentakelse neste år! 😀

Del gjerne dine sommerminner med meg<3

Klem Bente

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s