DIY ~ Interiør ~ Pusse opp gamle ikea møbler til badet

Har du perioder der du blir hektet på ting? Det kan være tv titting, trene, bake, hagearbeid, håndarbeid, scrapbooking, osv.. Jeg har disse hele tiden, og nå er det små DIY prosjekter. Jeg går rundt i huset og ser etter ting jeg kan forbedre, og med et gammelt hus er det nok å ta av 😉

Her er det noen gamle ikea møbler til badet som har fått seg en liten oppgradering.

Jeg startet med å vaske alt med Kraftvask og deretter malte jeg alt i bomullsfarge. Så laget jeg en rosa pute til krakken. Det er en krakk, men du kan ta av lokket og bruke den til oppbevaring. Noe som er veldig praktisk for oppbevaring av ekstra dopapir, håndsåpe ol.

Puta var veldig enkel å lage. Startet med å ha lim på toppen, og la deretter på noen biter med vatt. Vatten er for å gjøre krakken myk å sitte på. Festet så på det rosa stoffet. Som bilde under viser er det rosa stoffet større en toppen av krakken. Dette er fordi du skal få stoffet ned langs kantene og feste den under.

Jeg brukte vanlig trelim til å feste stoffet med. For å holde stoffet på plass mens det tørket hadde jeg noen nåler. Du kan også stifte den fast. Når alt var tørket festet jeg på noen pynteknapper.

Vær kreativ<3

Klem Bente

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s