Hagearbeid ~ ro i sjelen

Den siste uken har jeg stelt og ordnet i hagen. Sådd frø, plantet i verandakasser og fått opp lekeområde til barna. Nå satser jeg på at det ikke blir frost, og at sommeren snart kommer. Her er noen bilder av verandakassene. Blomstene jeg har plantet er Aubrieta hagepute, Saxifraga Sildre, Lithodora Heavenly blå og Petunia Calibrachoa rosa.

Jeg elsker blomster, og jeg får en ro i kroppen av å stelle og ordne i hagen. Vi bor i et lite gammelt hus med en stor hage, og hagen ble i sin tid kåret til Kongsberg fineste hage. Dessverre er ikke det tilstanden nå lengre, men vi jobber for å få den flott igjen. Hagen er det de kaller en blomstrene hage. Om våren kommer vårblomstrene og ut på sommeren kommer rosene. Hagen blomstrer fra vår til høst. Det er helt i start fasen, men noen av tulipanene er kommet😃

Det har også blitt noen stemorsblomster og andre planter for å pynte opp trappen. Samt noen jordbærplanter, namnamm. Det kommer barna til å like =)

Det er flott å følge med på alt som gror og spirer, og det er noe spesielt med de aller første blomstrene som kommer på våren. Hestehoven, blåveisen, krokusen, blåstjernen, tulipanene, en setter så mye mer pris på de første blomstrene enn alle som kommer etter. De er etterlengtet etter en lang vinter.

Ha en blomstrende vår =)

Klem Bente

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s