Ny Dumbo bursdag?

Når lillegutt ble 1 år arrangerte vi en temabursdag for han – Disney Dumbo. Det er snart tid for 2-årsdagen hans og jeg går å lurer på hva slags tema vi skal ordne istand til i år. Fantorangen er populært, Vennebyen, Brannmann Sam, Mikke mus, og listen blir bare lengre og lengre. Jeg må nok tenke litt mer på det. Her er bursdagen hans fra i fjor=)

Dumbo bursdag til lillegutt sin 1 årsdag

Da lillegutt ble 1 år feiret vi det med en Dumbo bursdag. Vi hadde selskapet hjemme med nærmeste familie og venner. Her er bursdagskortet tante hadde laget til han. Lillegutt pleier ikke reagere på kort, men han smilte stort når han så kortet.

Vi startet bursdagen inne med å servere mat, men det var så nydelig vår dag så vi satte oss ut etter maten (pølser er bursdagsmat her i huset). Ungene fikk «godteripose» som var fylt med blåbær, druer og jordbær. Den fikk de etter de hadde sett hvem som kunne hoppe høyest på trampolinen (kun de eldre barna hoppet). Her er lillegutt med en av de nye lekene sine.

Til bursdagen hadde jeg bestemt meg for å ikke bruke allverdens av penger, og laget derfor mye av pynten selv. Det en bør huske på er at det er tidskrevende å lage mye selv, men veldig morsomt. Så om du har tid kan jeg anbefale deg å gjøre det=)

Noe av det jeg laget var vimpler, bordkort, sugerørpynt, kremmerhus og dørkrans i tema Disney Dumbo. Bordkortene var supre, ungene syns det var topp at de kunne spise marshmallowsen med en gang. Maler og oppskrifter til Dumbo og andre temaer finner du på www.planlegg.no/bursdag.

Til kaker hadde jeg vært så heldig at min svigermor, søster og mormor hadde baket, så jeg slapp all baking.

Gjennom libroklubben hadde vi fått noen elefantkostymer som passet perfekt til Dumbo bursdagen. Her koser storesøster på lillebror.

Gogutten vår var en solstråle hele dagen og hadde en topp bursdagsfeiring. Dumbo bursdag kan anbefales 😀

Tips og ideer til bursdag finner du på www.planlegg.no/bursdag.

Klem Bente

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s