Prinsesse Sofia bursdag

Lillejenta har blitt 3 år og vi feiret henne med å arrangere en Prinsesse Sofia bursdag i helgen. Hun elsker prinsesser, og lille Prinsesse Sofia er en av favorittene. Vi har sett hele Sofia serien sammen, det er blitt vår lille ting. Vi pleier å sitte i kosekroken og se det sammen. Elsker den tiden ♥IMG_4898

I forkant av bursdagen hadde jeg laget opp en del trykksaker. Liker å drive med slikt, så ble litt mer enn planlagt. Maler til dette har jeg lagt ut på Planlegg.no sin bursdags side.

Siden det var en prinsesse bursdag hadde jeg hengt opp alle prinsessekjolene og lagt frem alle prinsesse tingene hennes, og når gjestene kom kunne de velge noe å ta på seg.

Til mat hadde vi pølse i brød/lompe som alltid. For oss er det fast bursdagsmat, og ungene elsker det. Til drikke hadde vi kjøpt inn 0,5 l flasker med eplemos, cola og pepsi max. Jeg hadde laget etiketter til flaskene, og pyntet sugerørene med Prinsesse Sofia lapper.

Mellom mat og kaker lekte vi «tampen brenner», og de skulle finne en liten rosa stjerne som var fylt med nonstop.

Det var barn i alderen 2-40 år som var med på leken og «tampen brenner» passer for alle. De minste trengte selvsagt flere hint, og de eldre barna hjalp gledelig til.

Huset var pyntet med bannere, ballonger og vimpler. Jeg hadde ikke Prinsesse Sofia ballonger, så jeg teipet på Prinsesse Sofia lapper.

Vi var heldige å fikk hjelp av familie til baking av kaker, og så laget jeg en muffinskake selv. En muffinskake er en kake satt sammen av mange muffins til en bestemt fasong, og jeg prøvet å lage en prinsessekjole. Mer om den i et eget blogginnlegg.

I tillegg til kaker hadde vi satt frem popcornbeger, kremmerhus med godteri og marshmallows på pinne.

Det ble nok litt «overkill» med alt sammen til slutt, men det ble ihvertfall en ordentlig Prinsesse Sofia bursdag og ei fornøyd lita jente♥

Maler til alle trykksakene finner du på bursdags siden til Planlegg.no.

Klem Bente.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s