Tips mot telefonselgere!

En ting jeg misliker er telefonselgere som ringer til alle døgnets tider. Selv om jeg sier nei hver eneste gang, så fortsetter de å ring og det blir bare flere og flere. Jeg har også registrert meg på Brønnøysundregistrene for reservasjon mot telefonsalg, og dette hjalp heldigvis noe.

018bceaf4d6f6501a039b5b9a1601e05b102de231e_red4

Min løsning er å la være å ta telefonen når jeg ser det er en telefonselger. Hvordan vet jeg det er en telefonselger? Det gjør jeg ikke hver gang og da tar jeg selvsagt telefonen, men jeg har laget en kontakt på mobilen min som heter «Telefonselger». Hver gang en telefonselger ringer legger jeg til dette telefonnumre i kontakten «Telefonselger». Etter hvert har det blitt en ganske lang liste.

Dette er min «Telefonselger» kontakt med noen av telefonnumrene som eksempel. Dette er telefonnumre til telefonselgere, folk som gjør markedsundersøkelser, bedrifter som selger tjenester osv. Jeg har ingen interesse for dette og har derfor puttet de på denne kontakten.

01a6a363b9b3a349d42a2975b3ff2a24b02beac333

Du bør selvsagt lage din egen liste. Mange syns markedsundersøkelser er helt greit å svare på, og andre syns det er greit å motta tilbud fra enkelte bedrifter. Dette er derfor bare for å illustrere.

Kontakten «Telefonselger» deler jeg med jevne mellomrom med familie, og de gjør det samme tilbake. Vi startet å gjøre dette en stund tilbake, og det fungerer topp. Hver gang det ringer og jeg ser det er en telefonselger dropper jeg bare å ta telefonen. For de som ønsker å ta det steget videre er det også mulig på telefonen å blokkere alle telefonnumre til en kontakt, men jeg har ikke kommet dit enda.

Håper du likte tipset og at det kan hjelpe deg også♥

Klem Bente

018bceaf4d6f6501a039b5b9a1601e05b102de231e_red4

2 thoughts on “Tips mot telefonselgere!

  1. Godt tips 😉 vil også nevne at du kan legge de til en liste som heter avviste anrop. Da kommer de direkte til mobilsvar når du har lagt de inn der. Så slipper du i det hele tatt og se at de ringer en gang 😃

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s