Hvorfor startet jeg blogg?

Tror mange ble overrasket når jeg plutselig bestemte meg for å starte en blogg. De eneste jeg hadde sagt det til var min mann og tvillingsøster. Ikke overraskende er det flere som har kommet til meg i etterkant å lurt på;

Hvorfor startet du blogg?

For å være ærlig så skriver jeg bloggen for meg selv, som en form for terapi. Når jeg skriver om vanskelige temaer er det en måte å reflektere og få satt ord på ting, mens når jeg skriver om positive ting er det en måte å gjenoppleve det positive og dermed gi meg mer glede. Jeg kunne selvsagt skrevet en dagbok for å oppnå det samme, men ved å skrive en dagbok hadde jeg bare hjulpet meg selv. Jeg trur at med mer åpenhet om vanskelige tema, jo «lettere» blir det for de som rammes. Vi må fjerne tabuene rundt det å ha det vanskelig. Det å dele erfaringer trur jeg hjelper, og det er grunnen til jeg har valgt å skrive en blogg.

01a0ef18587a0fbcba18fc61fe75a10f06c75c4483

Jeg håper også at mine gleder kan bli deres gleder, og at vi sammen kan vi skape en enklere hverdag.

Klem Bente

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s