Hva slags blogger er jeg? Mammablogger, rosablogger, DIY blogger?

Her om dagen kom min bror og spurte meg:

Hva slags blogger er du egentlig? Mammablogger, Rosablogger, DIY blogger?

Og dette er det helt sikkert flere som lurer på, for det kan fort bli litt hummer og kanari. Litt hund, litt DIY (gjør det selv), litt barn, litt tvillinger, osv.. Og mitt svar er at jeg er ikke sikker. Så jeg svarte han at jeg er litt en DIY blogger, litt en hundeblogger og litt en hverdagsblogger.

bente tenkende_red

I etterkant tenke jeg litt mer over spørsmålet hans. Det er sikkert ikke siste gang jeg får det spørsmålet, og jeg bør jo ha en formening om hva slags blogger jeg er. Nå i etterkant ville jeg betegnet bloggen min som en personlig blogg, og jeg føler det er riktig å kalle den en hverdagsblogg. Det vil si jeg blogger om det som opptar meg i hverdagen. Familielivet, hund, bursdager, hobbyverksted, depresjon,  alt dette er en del av min hverdag.

Så kjære bror, jeg er en hverdagsblogger.

Ønsker dere alle en fin kveld♥

Klem Bente

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s