En hunds hverdag..

Har du lurt på hva hunden din gjør hele dagen? Den siste tiden har jeg hatt litt tid til overs og da starter man å undre seg over de merkeligste ting.. Dette er min hund sin hverdag.

En kald vinterdag i Einstein sitt liv

Jeg står opp når resten av menneskene våkner og forflytter meg fra sengen til badegulvet der jeg fortsetter å sove.

01ed4f00113b3872c65a1d1fe4484688476cd02f3c

Når menneskenes frokosten er klar forflytter jeg meg ned på sofaen og ligger der å slapper av, bare sånn i tilfelle noe skulle falle på gulvet vil jeg ikke være lagt unna. Når jeg mener at det er på tide med frokosten starter jeg å fotfølge matmor eller matfar frem til maten kommer. Jeg føler det er viktig å minne de på maten. Maten blir kastet ut på bakken, noe jeg mener er helt urimelig. Hvorfor skal jeg jobbe for maten når ikke resten av flokken gjør det?

Når jeg er ferdig med frokosten min starter morgenturen langs gjerde på tomten. Det er viktig å markere rundt hele tomten slik at det ikke er noen tvil om at det er jeg som eier dette området. Straks etter jobben er gjort bjeffer jeg noen ganger før jeg piler til verandadøren og skraper på døren. Det er min måte å banke på. Går det ikke fort nok skraper jeg litt mer, bare for å si «skynd deg litt da, det er kaldt». Kommer de fortsatt ikke starter jeg å pipe litt for å vise de hvor kaldt det er og hvor synd jeg syns på meg selv. Kommer de fortsatt ikke løper jeg ut på plenen og tøffer meg med å bjeffe høyt, da VET jeg de kommer å snakker til meg og jeg kan benytte anledningen til å komme meg inn. Når jeg endelig kom meg inn piler jeg rett opp på badet for å sover litt mer, der er det godt og varmt.

Når matmor går mot utgangsdøren for å kle på seg kommer jeg pilende, jeg skal være med. Det er tid for gåtur.

IMG_1471

I starten av turen storkoser jeg meg, men det er kaldt så jeg vil fort hjem. For å si ifra til matmor begynner jeg å dra litt i båndet,men jeg skjønner ikke hvorfor hun hver gang stopper opp når jeg gjør det. Jeg vil jo bare fort hjem, vil ikke hun det? Jeg skjønner ikke noe, men får bare gjøre som hun sier å gå på plassen min. Med en gang vi kommer inn døren er det rett opp på badegulvet for å varme meg og sove litt mer.

Etter en stund kommer jeg ned igjen for å se hva som skjer, drikke litt vann og leke litt. Da blir det litt mental trening med matmor. Her øver vi på piruett begge veier. Er jeg ikke flink?

Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg skal kunne alle disse tingene, men matmor blir glad når jeg gjør de og så får jeg godteri, så da er det greit.

Når ettermiddag/kveld kommer starter jeg å fotfølge matmor eller matfar igjen frem til maten kommer. Maten blir kastet ut på bakken, noe jeg igjen mener er helt urimelig og snøfter litt av. Etter den faste turen rundt på tomten med å markere, kommer det noen bjeff, før jeg går å skraper på verandadøren igjen. Når jeg kommer inn går jeg rett bort til sofaen og starter å stirre på matmor. Det er min måte å spørre om jeg får lov til å komme opp i sofaen. Bare jeg stirrer lenge nok vet jeg at jeg får lov.

01e7e40f887a2bad03d8f2b1d70cb435681767121d

Jeg blir liggende på sofaen hele kvelden, og om matmor går bort fra plassen sin får hun den ikke tilbake. Da får hun eventuelt løfte meg vekk.

Før jeg legger meg for natten kommer jeg meg ut og får tatt en siste runden rundt på tomten. Det er blitt mørkt og denne gangen legger jeg til litt ekstra bjeffing langs gjerde for å tøffe meg litt. Det er viktig at alle vet at jeg eier og passer på her. Dette var en dag i mitt liv♥

Kos og slikk fra Einstein.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s