Einstein, min Terapihund :)

Jeg har vokst opp med hund og har alltid vært glad i dyr, men jeg har aldri før hatt et så sterkt bånd til en hund. Som jeg skrev i et tidligere blogginnlegg:

Einstein er familie, mitt første barn.

019687c536054ff4d7fc468a0d11ba4460d8efef59

Men i tillegg til å være familie er han også min terapihund.

Staffordshire bull terrieren (Staffe) er en flott hund for å være terapihund. Rasen er kjent for å være pålitelig, lojal, fryktløs, intelligent, menneske kjær og enerådig. Min erfaring med Einstein er at denne beskrivelsen passer godt. Han er en trygg og god hund som har det topp når noen koser med han. Han lærer lett, elsker å møte nye mennesker og kan til tider være litt sta av seg. Men mest av alt en ordentlig kosegutt♥

Einstein er ikke pr definisjon en terapihund ettersom han er ikke trent for sosialterapeutiske oppgaver, men han har uansett vært en form for terapihund for meg.  Det er på grunn av han at jeg har klart å komme meg ut på gåturer. Han er en god følgesvenn som alltid er glad for å se meg, han holder meg med selskap hver dag, og han ligger på fanget mitt og koser hver kveld. Han gir meg mye glede og innimellom en slikk om jeg ikke er observant.

Einstein har gitt meg en hjelpende hånd.

0173d4bb032d836844593aee13a082cccfd836223c

Ønsker dere alle en fin uke♥

Klem fra Einstein og meg.

0130dc611499d5a4aa2c688254a75584d763d349fc

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s