Et vanskelig år..

Hvert år har jeg store planer for det nye året, men i år har jeg bestemt meg for å ha et enkelt nyttårsforsett. Jeg har alltid hatt samme nyttårsforsettet, nemlig å trene mer.

År 2011 – Nyttårsforsett om å trene mer.

År 2012 – Nyttårsforsett om å trene mer.

År 2013 – Nyttårsforsett om å trene mer.

År 2014 – Nyttårsforsett om å trene mer.

Det er sunt, en får mer overskudd og jeg ønsker å holde vekten nede. For å være helt ærlig så er det vel kanskje mest for å holde vekten nede. Ihvertfall så starter jeg hvert år med en kjempe motivasjon som etter kort tid sklir ut. Etter tre måneder er alt borte og jeg har blir støttemedlem på det lokale treningssenteret.

År 2015 – Nyttårsforsett om å være mer positiv.

Årene 2012 – 2013 endret mye seg for meg. Etter å ha prøvet å få barn lenge ble jeg gravid med lillejenta vår Ida Marie. Det kommer til å komme et eget blogginnlegg om graviditeten på et senere tidspunkt. Dette med blogg er nytt for meg, og det er en treningssak å skulle være åpen om vanskelige temaer.

Selv om Ida Marie er en av de beste tingene som har hendt meg, har også årene i etterkant vært noen av de vanskeligste. Jeg endret meg fra å være en blid, sosial og positiv jente til en person jeg ikke kjente igjen. En jente som var mye lei seg, ønsket å være alene og distansert fra virkeligheten.

Jeg er heldig som har mange som bryr seg og passer på meg, og for meg har det hjulpet mye å ha et trygt fundament. Det å kunne snakke om følelsene og få satt ord på ting, det å sammen prøve å finne ut hvordan en kan få en hverdagen enklere. Og dette var bakgrunnen for nyttårsforsettet for 2015 – Være mer positiv.

Dette har vært et vanskelig nyttårsforsett, men et nyttårsforsett vi (jeg og Martin) har jobbet sammen for å nå. Resultatet er blitt at vi setter enda mer pris på hverandre og det er en bedre dynamikk mellom oss. Noe som har hjulpet meg gjennom et veldig tungt år.

Dette er noe av det vi har fokusert på:

 • Gi ros og komplementer til hverandre hver dag.
 • Si til hverandre hva vi er takknemlige for.
 • Kysse og klemme mer på hverandre.
 • Fast dag i uka til å snakke sammen.
 • Hjelpe hverandre til å se det positive i en vanskelig situasjon.

Det er så selvsagte ting, men det er så lett å glemme de i en hektisk hverdag.

År 2016 – Nyttårsforsett om å spise litt sunnere.

Men nå over til årets nyttårsforsett. Når ting går litt i mot er det lett å få dårlige vaner og sjokoladen har blitt en god venn. Så vårt nyttårsforsett skal være å spise litt sunnere i 2016 enn 2015. Det vil si at vi ikke skal spise godteri andre dager enn lørdag og til fest, samt spise mer nøtter, frukt og grønt. Nå er jeg spent på hvor vanskelig dette blir.

Jeg ønsker dere alle et godt nytt år♥ Avslutter dette innlegget med den positive lov.

Tenk positive tanker

Si positive ord

Gjør positive handlinger

Og det positive gror

Klem Bente

013c1eac5d094bea94b7b11b7a0b40984938e9381d

6 thoughts on “Et vanskelig år..

  1. En hund er lik pelsterapi, den beste terapi som finnes.
   Du/dere har gjort fornuftige grep, synes jeg. Et godt samliv krever arbeid, samt å ikke miste fokus på hverandre når hverdag og barn krever sitt. Keep up the good work!

   Likt av 1 person

 1. Trist å høre at året har vært så tungt. 😢 Kjempefint at dere har funnet en måte å jobbe rundt/ gjennom det på! Jeg syns du er utrolig som hjelper oss andre i hverdagen, selv om du har det vanskelig selv! Ønsker deg alt godt i 2016, og håper vi treffes oftere. 2016 skal bli et fantastisk år (har jeg bestemt 😉). Husk: «There are far, far better things ahead, than any we have left behind».

  Likt av 1 person

  1. Hei Tine,
   Så koselig å høre fra deg 😀
   Takk så mye for støtten, det varmer ❤
   Håper dere også får et flott 2016, fylt av mye latter og kjærlighet ❤ 😀
   Om det er noen som er utrolige er det deg og alt du har vært igjennom! All ære til deg Tine!! Jeg syns du er tøff 😀

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s