Savnet etter et barn..

Våren 2012 var savnet etter en baby stor. Vi hadde lenge prøvet å få barn, men dessverre uten hell. Løsningen ble derfor å skaffe oss en hund.

Einstein er min aller første baby.

Det ble mye diskusjon rundt hvilken rase vi skulle velge, men til slutt var det min mann som «vant» og valget ble en staffordshire bull terrier. Lynnet til Staffen er kjent for å være pålitelig, lojal, fryktløs, intelligent, menneske kjær og enerådig.

En flott familiehund!

Min skepsis til rasen gikk på dens enerådighet, men konklusjonen fra min mann var at det ikke var en match for min stahet og hvordan kan man diskutere med det..?

01026e23d2de3277dc0c83f3fc4952136ff34995c2

10. Mars ble staffordshire bull terrieren Einstein født. Han var 1 av 8 valper, og selvsagt var han den søteste, smarteste og beste av de alle. Det var et E kull og han hadde fått navnet Einstein. 8 uker gammel hentet vi han i Sverige, og derifra har spøken om at han er en svensk Einstein kommet. Det har ikke hjulpet at han ikke er den skarpeste kniven i skuffen.

En Svensk Einstein

Som liten hadde Einstein mange navn. Piraya fordi han spiste på alt, noe som blant annet gikk ut over tøffelen min. Pooeater forklarer seg vel selv. Og Prompemaskin fordi han feis/fiser veldig, noe som kommer av at han er allergisk. Han er nå derfor på streng diet, noe som byr på problemer når man har epletre i hagen. Einstein elsker å spise epler som har falt ned på bakken, noe resten av familien lider for hver høst.

Einstein, piraya, prompemaskin, pooeater – men kjært barn har mange navn.

Han var en lat gutt som liten og ville helst bli bært på. Han tok alle muligheter til å slippe unna å gå selv, om det var å hoppe opp i vesken eller legge seg i kurven under barnevognen til nevøen min.

Veskehund!?!

01b0340b12f8a1c5904d9fa52fce06afdceedc9276

Tenk om han aldri vil gå tur!?! Jeg husker fremdeles at det var en av våre store bekymringer for han. Nå i etterkant ser jeg hvor latterlig den bekymringen var. Det er mye rart man skal bekymre seg for..

Einstein er nå 3,5 år gammel og elsker å gå tur. Vi er på tur hverdag, og hver kveld ligger han på sofaen ved siden av meg. Han er en viktig del av familien vår!

Hund er familie!!

019687c536054ff4d7fc468a0d11ba4460d8efef59

Einstein liker å lære triks og vi trener litt hver dag. Det siste han lærte var å ta «piruett» og «rulle rundt». Under ser du en video fra i sommer der vi trener på å dekke og vente på tillatelse for å spise maten som er lagt på gresset ved siden av han.

Ikke bare gir Einstein oss mye glede i hverdagen, men han brakte også lykken med seg og to måneder etter vi fikk han ble jeg gravid med lillejenta vår Ida Marie♥

Ha en fin arbeidsuke alle sammen!

Klem Bente

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s