VELKOMMEN

Velkommen til bloggen min♥

Mitt navn er Bente Bjerke Hogganvik, og jeg er mamma til to nydelige barn, matmor til Einstein og kone til min bestevenn Martin.IMG_5510

Kort om meg, jeg er utdannet siviløkonom og jobber innenfor økonomi. Elsker å være sammen med familien og venner, og jeg har det topp når jeg er sammen med de.

Jeg startet denne bloggen for å utfordre meg selv til å være mer åpen om mitt liv og mine utfordringer. For å være ærlig så skriver jeg bloggen mye for meg selv, som en form for terapi. Når jeg skriver om vanskelige temaer er det en måte å reflektere og få satt ord på ting, mens når jeg skriver om positive ting er det en måte å gjenoppleve det positive og dermed gi meg mer glede. Jeg kunne selvsagt skrevet en dagbok for å oppnå det samme, men ved å skrive en dagbok hadde jeg bare hjulpet meg selv. Jeg trur at med mer åpenhet om vanskelige tema, jo «lettere» blir det for de som rammes. Vi må fjerne tabuene rundt det å ha det vanskelig. Det å dele erfaringer trur jeg hjelper, og det er en av grunnene til jeg har valgt å skrive en blogg.

På bloggen vil jeg også legge ut mye DIY (gjør det selv). Jeg elsker å være kreativ og lage ting selv og sammen med barna. Håper dere finner inspirasjon til å være kreativ dere også.

Jeg håper at mine gleder kan bli deres gleder, og at vi sammen kan vi skape en enklere hverdag.

Velkommen igjen♥

Klem Bente

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s